Tuesday, 15 November 2011

ILOVEYOUSOFUCKINGDAMNMUCH!!!




Nurul Atiqah a.k.a Nurika Akira..girl yg paling aqeem sayang now and insyaallah sampai bile2 <3 Umur ktorg same and byk persamaan antara ktorg..makin lame kenal dye,aqeem da taw byk benda pasal dia..dye ni jenis yg manja,degil,sensetif gyle,tak boleyh kne tgur sikit trus nanges..haha..dye sgt caring pasal aqeem,kadang2 kuat membebel cam my grandma..lagi2 time exam,na keluar xboleyh,na maen futsal xboley..haha..tp na wat cam ne..mmg betul time exam kne duk uma diam2 study..kan??dye ni agak kurang ketinggian tak boleyh cakap pen***,nnty dye mara..kaki budak ni saiz 3,besar ag saiz kaki adeq aqeem..dia ni gila korea (2.am,beast,ft island)..klaw tgk video korea,mmg aqeem jd no 2 la bg dye..haha..sme je cam aqeem..dia duduk kat kemaman,so agak susah na jumpa,tp aqeem tak kisah,janji we love each other..hmmm..ape lagi na citer eyh..ase nye smpai sini dlu kowt..im swear i love you so much and i trime you seadanya..nobody perfect 
<3 <3



Na citer sket cam ne aqeem leyh kenal si nurika ni..mase tu aqeem bru balik shisha kat telok chempedak kuantan..time tu xengt da kul brape,mybe dlm kul 3.30 a.m kowt..aqeem xboleyh tdow,so ape lagi na buat,online aje la..boring2,aqeem update lorrhh status "morning" then nurika comment wall post tu..dye pown tlis "morning <3" act ktorg x penah chat pown before ni and aqeem xpenah perasan pown dye ade dlm list friends aqeem..haha..sorry syg =P..and then aqeem tgk girl ni cam comeyl je,so aqeem tgur la dia kat IM chat..ktorg knal,then dye bg respon yg ok la..gmbr tu aqeem print screen..cam tu la ayat aqeem na minta no fon dye..agak sengal..bese la,pg2 buta,kepala da mamai taht why sengal sket..heee..start dari 8 september,ktorg rapat..19 september dye official jd kekasih gelap and siang aqeem..iloveyousomuch!!!




1 comment: